Hemsida för skolan

/*! elementor – v3.20.0 – 26-03-2024 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Ställ dig på väntelistan för info om kursen i höst

FÅ VÄGLEDNINGEN DU BEHÖVER FÖR ATT LANSERA NY WEBBPLATS FÖRE MIDSOMMAR

TA TILLBAKA KONTROLLEN FRÅN DYRA DESIGNERS & “TECH-MÄNNISKOR”

GENERERA AKTIVT NYA KUNDER – ELEVER & FÖRÄLDRAR – AUTOMATISKT VARJE DAG

Låt oss hjälpa dig skapa webbplatsen du känner dig stolt över!

Spara tid och pengar när du skapar en användarvänlig webbplats fungerande som skolans digitala skolgård.

Genom att

Följa mina videoträningar i strukturerad ordning

Använda mina förutarbetade formler

Få stöd i beprövade ramverk

och

till och med mitt helt anpassningsbara

School Site Template Kit

får du omedelbart tillgång till det som tog mig 3+ år att fullända över mängder av tjänstebaserade företag.

Dina elever och föräldrar letar efter dig.

Är din skolas webbplats redo för dem?

Om inte… Här är vad som håller de flesta skolors webbplatser tillbaka

Föråldrad design, färger som inte matchar och lågkvalitativa bilder som faktiskt gör att dina besökare litar mindre på dig som skola

För många sidor och förvirrande avsnitt som inte har något att göra med det som dina elever och föräldrar egentligen letar efter

Vaga, passiva, förvirrande webbplatsformuleringar som inte väcker intresse hos dina blivande studenter och föräldrar.

Ingen plan för de 96% av dina webbplatsbesökare som bara börjat utforska sina alternativ. “De kom, de gick, de återvänder aldrig”

/*! elementor – v3.20.0 – 26-03-2024 */
.elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px}

Du har en fantastisk skola. Men du kan fortfarande förlora elever till dina konkurrenter – och lämna mycket pengar på bordet – om din skolas webbplats inte är baserad på rätt kundgenereringsstrategi. För kund är den person som erbjuds en service – en utbildning

Se Digital Kickstart – “Matcha webbplatsen till skolans stil!”

https://www.fnitter.se/wp-content/uploads/DIGITAL_KICKSTART_Matcha_skolans_webbplats_till_skolans_stil.mp4
/*! elementor – v3.20.0 – 26-03-2024 */
body.elementor-page .elementor-widget-menu-anchor{margin-bottom:0}

Delta i Beta-kursen och
förnya din skolas webbplats

– steg för steg

KURS I WEBBDESIGN för din SKOLA

Om du menar allvar med att bygga din skolwebbplats är den här skolans webbdesignkurs något för dig!

Du får lära dig allt från förberedelse, design, byggnad till publicering av din skolwebbplats.

Vi vill att varje skola ska ha makten att skapa sin egen professionella skolwebbplats och det är därför vi har skapat denna onlinekurs.

Din skolas uppdaterade hemsida omarbetas genom små steg i vår utarbetade process som ger dig en hemsida som överträffar dina förväntningar.

 

 “Jag vill ha den här kursen!
Men jag är alldeles för upptagen just nu för att justera skolans webbplats.”

Vanliga frågor

/*! elementor – v3.20.0 – 26-03-2024 */
.elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d5d8dc;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d5d8dc;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-con-inner>.elementor-widget-toggle,.e-con>.elementor-widget-toggle{width:var(–container-widget-width);–flex-grow:var(–container-widget-flex-grow)}


 “Hur lång tid tar kursen?”

Eftersom du har livstids tillgång till kursen kan du själv styra din studietakt. Om du lägger 15 timmar per vecka räknar jag med att kursen tar 1,5 vecka, men det kan gå både snabbare eller långsammare beroende på dina unika förutsättningar och strukturen på hemsidan som du vill bygga.“Jag hatar teknik och teknik hatar mig. Täcker din kurs de komplicerade tekniska bitarna på ett sätt som jag faktiskt kan förstå?

Jajemen. Du kommer att förstå de tekniska bitarna.. Inuti The A-Ö Launch Plan hittar du alla steg-för-enkla-steg-guider du behöver för att strukturera textmassor; skapa en sammanhållen stil som överensstämmer med skolan; enkelt ladda upp och länka viktiga dokument; aktivera sociala media; komprimera bilder och så vidare.

Och den bästa nyheten är att det verkligen inte är så komplicerade som de 872 Google-sökningarna skulle få dig att tro.“Tillkommer det någon kostnad utöver kursen?”

WordPress är gratis, men Elementor Pro kostar 49 USD/år. Utöver detta behöver du ha en domän (ca 100-150 kr/år) och ett webbhotell (ca 500-2000 kr/år).“Så hur skiljer sig detta från andra webbyggarekurser?”

Det finns inga kalkylblad. Inga långa träningsvideor.

Och, viktigast av allt: Nej. Inget sabla bildspel.

Bara varje små överkomliga steg du behöver ta för att skapa en välfungerande webbplats för all skolans intressenter. På så sätt kan du beta av  den när det passar dig.

Som en checklista för skolors webbplatsbygge!“Varför ska jag betala för detta, när det mesta av informationen är tillgänglig på internet gratis?”

Bra fråga!

Och ja, du kommer att upptäcka att de flesta (men inte allt!) av denna information är tillgänglig på internet.

Skillnaden är att jag har tagit varje enskild sak du behöver veta och göra för att designa och redesigna din skolas webbplats och lagt den i en lätt att följa, steg-för-steg-handlingsplan.

Resultatet?

Du sparar timmar i processen och du kan vara säker på att alla delar är hanterade till dagen före moidsommarafton.“Vad händer om jag ångrar köpet?”

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar förutsatt att du inte har loggat in på kursportalen. Så snart du har loggat in så är det tyvärr inte längre möjligt att ångra köpet eftersom du då har tagit del av materialet (se lagen om distansavtal).

Om kunden ångrar sitt distansköp moidsommarafton.“Jag har en annan fråga…”

Stor! Skicka mig ett mail så återkommer jag till dig ASAP

Låt en varumärkes- och webbdesigner göra jobbet och betala mer än 55.000 kr…

Så… Vill du själv lansera din skolas nya webbplats?

Välj fullbetalning nu och få en ekonomiskt bättre deal

7 9997 kr

Ex. moms


betala kursen nu

Välj 3 delbetalningar för mindre startkostnad

2 997 kr/x 3

Ex. moms


betala kursen nu

Verktygen vi kommer att använda

Wordpress
WordPress är världens mest populära CMS och över 35% av alla hemsidor på internet använder WordPress. Fördelen med WordPress är dess stora flexibilitet både vad gäller funktionalitet och design. WordPress är opensource och går att ladda ner och nyttja helt kostnadsfritt.

Elementor
Elementor är en visuell sidbyggare som används för att designa din WordPress-hemsida med hjälp av drag-and-drop, så att du enkelt kan skapa din hemsida helt utan kodkunskap. Den är en av de populäraste sidbyggarna för WordPress och i mitt tycke den allra bästa.

Canva
Canva är ett omåttligt populärt designverktyg som kan användas för allt från varumärkesdesign till grafik för sociala medier och tryckmaterial. I kursen kommer jag att visa dig hur du använder Canva för att designa logotyp, favicon och varumärkesguide.

 


/*! elementor-pro – v3.20.0 – 11-03-2024 */
.e-lottie__container{display:inline-block;max-width:var(–lottie-container-max-width);width:var(–lottie-container-width);opacity:var(–lottie-container-opacity)}.e-lottie__container:hover{opacity:var(–lottie-container-opacity-hover);transition-duration:var(–lottie-container-transition-duration-hover)}.e-lottie__container svg,.e-lottie__container svg *{transition:none!important}.e-lottie__caption{color:var(–caption-color);margin-top:var(–caption-margin-top);text-align:var(–caption-text-align)}

Så… Vill du själv lansera din skolas nya webbplats?

Välj fullbetalning nu och få en ekonomiskt bättre deal

17 900 kr

Ex. moms


betala kursen nu

Välj tre delbetalningar och starta med mindre kostnad

6 900
kr/nu

Ex. moms

Plus ytterliggare 2 månatliga betalningar om 6 900kr. 


betala kursen nu

Skolans webbplats utgör en viktig funktion för din skola

 

Har din skola en snygg webbplats utan potential blir dess besökare (elever, personal, föräldrar, ledningsgrupp osv.) inte nöjda kunder.

För vad du ger dem är  en snygg hemsida som inte löser skälet till varför de vände sig till webbplatsen från början.

Vi på FNITTER&Co.  tycker att din ”Snygga hemsida” också ska vara

funktionellanvändarvänlig samt lönsam.

Det är ett medel – ditt skyltfönster – som ska leda till en kundrelation och leverera värde.

 

Precis som din skola har en kundrelation med eleverna.

Showing all 3 results