Pseudo-vetenskap karakteriserar hudvård

Huden är vårt största organ och dess vård kan tyckas vara krånglig att ha att göra med: Den göms i mystiken av förvirrande pseudo-vetenskap och överdriven skönhetsreklam. Många människor försöker att hitta rätt hudvård och kroppsvårdsprodukter. Ofta har de lärt sig att ha fel prioriteringar i åtanke.

Du kanske tror att just din hudtyp är skälet till de hudproblem du möter. Du tror att för att du har fet hy så får du också akne.
Inte nödvändigtvis!

Huden är kroppens största organ och alltså större än din magsäck. Mår du dåligt av att få vissa ämnen in i din kropp så är sannolikheten stor att du mår dåligt av att få det utanpå din kropp.  Enkelt uttryckt: Är du glutenintolerant på insidan så är du det på utsidan också. Hudens välmående kommer att påverkas om du inte tar hänsyn till eventuella födoämnesintoleranser i din hudvård.

Så FNITTER har fokuserat på att skapa en samling med säkra, ekologiska produkter som arbetar effektivt. Vi presenterar dem enkelt utan överdrifter så att du lättare kan avgöra om det är något som kan passa dig.

Hos oss är det tydligt utmärkt vilka produkter som passar för dig som är glutenintolerant. Eller laktosintolerant. Eller vegan.

 

Happy shopping!

 

Lämna en kommentar

Fri frakt på all chic klimatsmart hudvård! Avvisa